November-december på værkstedet i Torup/ Nordsjælland

På værkstedet finder du gode gaveidéer til 'bord og bad'. Her sidst på året er der også rester og 2. sorteringsvarer - gode kup.

I min butik, der ligger i tilknytning til værkstedet, finder du et stort udvalg af brugsting (kopper, skåle, tallerkener mv.), gaver og dekorative genstande til hjemmet. Du kan også se et udvalg af håndvaske og prøver på forskellige muligheder i dekorationer v. bestillingsopgaver. Vil du være sikker på, der er åbent, når du kommer, er det en god idé at kontakte mig først. Se tlf.nr. m.v. nederst på hjemmesiden. NB. Jeg følger de aktuelle retningslinier for at undgå at sprede smitte, så der kan være begrænset plads til besøgende i butikken ad gangen. Husk du skal være 100 % symptomfri og medbring mundbind. Velkommen!