VÆRK - julemarkedet i Designmuseet, Bredgade Kbh.

Tag med på Københavns hyggeligste kunsthåndværk- og designmarked i december. Markedet har fået navnet VÆRK for at sætte fokus på de mange værker, publikum kan møde her. Markedet afholdes i Designmuseum Danmarks smukke museumshave i et stort opvarmet telt med plads til 36 udstillere. Køb julegaver af høj kvalitet og mød designeren/kunsthåndværkeren, der har skabt produktet. Julestemningen er sat med lys, dæmpet musik og duften af glögg.

Der er gratis adgang til markedet.

Markedet afholdes de to første weekender i december. Hver weekend forandres udvalget af produkter og unikaværker. I alt deltager godt 70 professionelle kunsthåndværkere og designere fordelt på de to weekender. 

1. week-end 29.-30. november og 1. december

2. week-end 6.-7.-8. december

Åbningstider:

Fredag kl. 12-17

Lørdag og søndag kl. 10-17

Adresse

Designmuseum Danmark

Bredgade 68

1260 Kbh. K.