Kunsthåndværkermarkedet Frue Plads, 10.-11.-12. august 2017

Kunsthåndværkermarkedet / Crafts Fair på Frue Plads i København 10.-11.-12. august 2017

Sæt god tid af til det største professionelle marked i Dk/norden,
hvor jeg udstiller med mange dygtige kolleger.
Helt unikke udtryk og værker findes samlet her 1 gang om året.

Kunsthåndværkermarkedet Frue Plads viser nyt dansk kunsthåndværk og design indenfor tekstil, keramik, grafik, glas, smykkedesign og meget andet. Markedet er det største udendørs marked for kunsthåndværk i Skandinavien.

Det helt særlige ved markedet er, at publikum har en enestående mulighed for at få et forgrenet overblik over nogle af de dygtigste udøvere i Danmark og komme i direkte kontakt med dem.

“Det er den direkte dialog, der er en af markedets styrker, fordi dialogen skaber en forståelse for, hvorfor en håndlavet kaffekop, der har været fire gange i ovnen, koster mere end den i supermarkedet – og hvorfor et håndlavet smykke, der er tilpasset specielt til dig, er en unik historie, du bærer med dig hver dag”. – fortæller formand for markedet tekstildesigner Mai Plank

Kun medlemmer af Danske Kunsthåndværkere & Designere kan have en stand på markedet.

I 2017 afholdes markedet den 10.-11.-12. august.

Bemærk i år afholdes markedet ekstraordinært på den anden side af Vor Frue Kirke grundet opgravning af Frue Plads. Det er nemt at finde.

Følg med på hjemmesiden www.craftsfair.dk/, hvor der op mod markedet bliver lagt nyheder ind. Og der er links til div. sociale medier.