Kunsthåndværkermarked i Hundested 9.-10.-11. juni 2017

Beddingen Marked for dansk kunsthåndværk, 9. - 11. juni 2017 på Hundested Havn.
Det bliver fjerde år i træk, når arrangørerne i midten af juni åbner to af de gamle bådhaller for det bedste af professionelt, dansk kunsthåndværk. Langs kajen er der åbent i gallerierne og på de arbejdende værksteder, og hele området vil summe af kreativitet og kvalitet. Hundested Havn har en mangeårig tradition for både kunst, håndværk og kunsthåndværk af meget høj kvalitet, og de seneste år har området udviklet sig til et kreativt centrum i Nordsjælland. Det er derfor helt naturligt at udvide med et marked, hvor de dygtigste kunsthåndværkere kan udstille og sælge deres værker. Nu er årets 50 professionelle udstillere udvalgt blandt et rekordstort og meget højt kvalificeret ansøgerfelt. På Facebook kan du se små præsentationer af alle udstillerne samt hente årets plakat.