Keramikfestival i Skælskør 13. juli 2016

Oplev keramikere i verdensklasse på havnen i Skælskør


Jeg glæder mig til at deltager i dette forrygende arrangement hvor der er meget at komme for!

Arrangørerne opfordrer: "Gå på opdagelse i de smukke designs, hør historierne bag keramikken og lad dig fortrylle af markedet i Skælskør

Festivalen åbnes kl. 11.00 og skydes i gang fra havnen ved Skælskør kanal.

Keramikere fra både Danmark og den internationale keramikscene vil udstille og sælge deres værker på Havnekanalen i de smukke, hvide, kuppelformede telte, som bliver stillet op specielt til lejligheden. Du kan glæde dig til at gå på opdagelse i de mange forskellige designs, få dig en snak med kunstnerne om deres inspiration, materialevalg og teknikker og se, om ikke der også er noget for dig. Læs mere om udstillerne og se hele programmet på www.keramikfestival.dk".